HTML

ÁtlagElnök

Új államot építek! Munkával, vérrel, verejtékkel! Pénteken a parlament előtt lehet majd tojással dobálni, ha nem tetszik, amit csinálok! :)

Friss topikok

Címkék

2011.11.23. 13:11 ÁtlagElnök

Állami megrendelések (üvegzseb)

 Kedves Állampolgárok!

Az állami erőforrások jobb felhasználása érdekében a következőkkel egészítem ki a programomat:

A Digitális Közmű programra építve, minden egyes állam rendelés elektronikusan van nyilvántartva. Ez a nyilvántartás a közbeszerzéshez kapcsolódik és a teljes vállalkozói láncot tartalmazza. Az egyes szintek közötti szerződések, vállalási árak megjelennek, a teljes folyamat és annak minden részegységének követhetőnek kell lennie.

Az egyes szintek árrését maximalizáljuk, mivel felesleges pénzkidobásnak tartjuk, ha egy hídépítésnél egy konzorcium a pénz felét érdemi munkavégzés nélkül zsebreteszi. 

A kifizetések rendje "bottom-up" lesz. Azaz, átvétel esetén a piramis legalján található alvállalkozók kifizetése történik meg, majd így tovább a felsőbb szintek irányába. Jelenleg csak így kerülhető el a pénzmosás, illetve az egyéni vállalkozók ellehetetlenülése.

ÁtlagElnök

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atlagelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr463405828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása