HTML

ÁtlagElnök

Új államot építek! Munkával, vérrel, verejtékkel! Pénteken a parlament előtt lehet majd tojással dobálni, ha nem tetszik, amit csinálok! :)

Friss topikok

Címkék

2011.08.05. 17:10 ÁtlagElnök

Magyarország Reboot

Átlagember vagyok. Egy közületek. Van családom, gyerekem, svájci frank hitelem. Hiszem, hogy Magyarországból jobb helyet lehet faragni, így új gondolatok mentén mindent megteszek azért, hogy kis hazánk felvirágozhasson. Ehhez azonban szükség van a támogatásotokra, a véleményetekre és arra, hogy könyörtelenül rámutassatok, ha valami nem jó irányba halad.

Ha Ti lesztek a "nép", aki bízik bennem, akkor én leszek az ÁtlagElnök, aki szolgál Titeket. Mert a hatalomnak a szolgálatról és alázatról kell szólnia. Nem fogok nagy autókkal vonulni, nem zárkózom el elefántcsonttorony palotámba: minden pénteken a Parlament előtt megtalálhattok majd. Tojással is dobálhattok, ha megérdemlem. Mert a hatalom kötelez, nem kivételez!

A programom egyszerű és átlátható. Bárki részt vehet benne, aki itt akar élni és hosszú távú jogbiztonságot szeretni. Helye van itt mindenkinek, felmenőktől és vallástól függetlenül. Egyetlen kikötés van: senki sem henyél. 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: átlagelnök


A bejegyzés trackback címe:

https://atlagelnok.blog.hu/api/trackback/id/tr583128448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása